top of page
Hej Per stor_edited.jpg

 ONE-Solution

 Att ha en tillförlitlig partner som kan fungera som coach och bidra till företagets utveckling blir allt vanligare och viktigare del i rollen som företagsledare och chef.

Med över 25 års erfarenhet av kvalificerad försäljning samt mångårig erfarenhet inom verksamhet och affärsutveckling kan jag erbjuda know how om hur du som företagsledare kan utveckla din verksamhet och organisation.  

 

Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal.

per@one-solution.se

0707 300 915

Vår mission är att hjälpa våra kunder nå sina mål

Allt fler personer i ledande befattning önskar mer tid till det strategiska arbetet. Enligt en undersökning som gjordes av Vision, år 2020  svarade chefer inom offentlig sektor på vilka arbetsuppgifter de önskar att ägna mer tid åt.

Resultatet visade att de flesta chefer ville lägga mer tid på följande områden.

 

Affärsstrategi: 42% av cheferna ville ägna mer tid åt att arbeta med vision, mål och strategi för verksamheten, samt analysera omvärlden och framtida behov

 

Verksamhetsutveckling: 54% av cheferna ville ägna mer tid åt att utveckla och förbättra verksamheten, samt driva förändrings- och förnyelsearbete.

 

Ledarskap: 66% av cheferna ville ägna mer tid åt att leda, coacha och motivera sina medarbetare, samt skapa en god arbetsmiljö och kultur.

Ge dig möjligheten att utveckla din organisation utan att göra allt själv.

 

Efter mer än 25 års erfarenhet inom försäljning affärs- och organisationsutveckling i olika ledande roller samt studier inom organisationsutveckling, verksamhetsstyrning, OBM samt DISA har jag hjälpt företag och organisationer med deras målgrupps strategi verksamhetsutveckling och som interim chef/VD 

 

Roller-uppdrag

  • Kedjeledare

  • Regionchef

  • Försäljningschef

  • Förändringsledare

  • Verksamhetutvecklare

 ONE-Solution är även en del av ett nätverk av erfarna företagsledare och specialister inom allt från marknadsanalys till HR specialister som kan stötta med alla tänkbara delar inom organisationen.

 Våra specialist områden
  • Affärsutveckling

  • Verksamhetsutveckling

  • Mål och vision 

  • Lönsamhet och nyckeltal

  • Utveckling av ledningsgruppen

Fungerande strategi

Känner du att vardagsproblemen tar för mycket tid och att du inte hinner med att arbeta med det strategiska arbetet 

Ta hjälp. Du kommer att se resultatet genom ökad lönsamheten.  

Planering lönar sig i längden

Att släcka bränder åt andra kan vara en lyckosam strategi, men att ägna dagarna att släcka bränder inom organisationen är krävande. Ta hjälp av en som förstår utmaningarna och som kan hjälpa till att komma bort från det som stör 

Vi löser dina problem

Tror du att det kan vara lönsamt att få hjälp ska du kontakta ONE-Solution 

 

Ta kontakt för ett förutsättningslöst möte!

bottom of page